TJ Miroslav, z.s. - Oddíl národní házené

Letní kemp

30.09.2021 10:39

Na víceúčelovém hřišti v Miroslavi, bylo po dva týdny v srpnu plno. Probíhaly tam první příměstské kempy národní házené. Celkem se zúčastnilo 40 dětí. Byly pro ně zajištěny svačiny, obědy, ovoce, zelenina a nezbytný pitný režim.  První týden se na hřišti zdokonalovaly nejmenší naděje miroslavské házené a to přípravka.  Pod vedením trenérů hravou formou pilovaly své házenkářské dovednosti, trénovaly fyzičku ale nejen to. Během týdne si vyzkoušely i další aktivity jako jízda na motokárách na místním dopravní hřišti, základy atletiky / gymnastiky, skákání na mini trampolínkách. Ve středu jsme se vypravili na celodenní výlet do Vrunoff parku. V korunách stromů děti prozkoumávaly bludiště,  zdolávaly prolézačky, lanovky a houpaly se na obřích houpačkách. Tady jsme si společně užili spoustu zábavy a legrace.  A protože v pátek už byly všechny děti unavené, sportovalo se jen lehce a po obědě byl pro děti připraven krátký program na zámku. V odpoledních hodinách se k dětem přidali rodiče a společně jsme celý týden zakončili opékáním špekáčků a nocováním v kabinách. Věříme, že si to všichni užili a příští rok se opět v létě potkáme.

Velké poděkování patří kuchařkám ZŠ za stravu a trpělivost s malými nezbedy, Městu Miroslav za zapůjčení motokár, panu Jaroslavu Mácovi za lekci atletiky / gymnastiky, SVČ za lekce na trampolínkách, paní Daně Bystrianské za lekci Tae - Bo a zámeckému kolektivu za přípravu odpoledního programu.

Když poprvé padla myšlenka zorganizovat sportovní letní kemp pro děti, neváhali jsme ani minutu. Naší prioritou je rozvíjet všestrannost dětí, zažít nevšední sportovní zážitky, užívat si radost z pohybu a ostatních aktivit! A to, si myslím, že se nám podařilo.

 

FOTKY ZDE.

 

© 2018 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode