TJ Miroslav, z.s. - Oddíl národní házené

O víkendu se Miroslav utkala s Vracovem a Humpolcem

03.10.2016 08:47

První sobota v říjnu vypadala jako den uprostřed léta, a tak není divu, že sluníčko přilákalo na domácí utkání žaček s Vracovem hodně diváků.

Jako první proti TJ Sokolu Vracov nastoupily starší žákyně TJ Miroslav „A“. Střelecky se děvčatům velice dařilo a s přehledem zvítězily 23 : 10. Mladší žákyně to již tak snadné neměly, o svou výhru musely tvrdě bojovat. Nakonec se zadařilo a zvítězily 18:15. Sobotní dopoledne bylo ukončeno utkáním družstvem TJ Miroslav "B", které prohrálo 12:14.


V neděli všechna družstva TJ Miroslav odjely k dalším utkáním do Humpolce. Ke svému prvnímu letošnímu utkání nastoupil i tým žen. Po neúspěšné loňské sezóně, zahájily sezónu, pod vedením nového trenéra Martina Rohlíka, remízou 15:15. Starší žákyně "A" deklasovaly tým TJ Jiskra Humpolec 8 : 35 a družstvo „B“ 9 : 30 . Mladší žákyně čekaly dvě utkání s TJ Jiskra Humpolec „A“ a „B“. Oba zápasy se devčatům vydařily a Humpolec bez zaváhání přestřílely 4 : 25 a  2 : 22.

Srdečně zveme všechny fanoušky k dalším utkání a to již tuto neděli 9.10. od 9:00 hod.na víceúčelovém hřišti. Miroslavská děvčata se utkají s Moravskou Slávií Brno.

 

Fotky mladší žákyně s Vracovem zde.

 

 

 

 

© 2018 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode